Terveisiä Q-kuorosta!

Pyysimme Q-kuoron ohjaajaa Idaa sekä säestäjää Jennyä kertomaan hieman itsestään pikku blogiamme varten, koska he ovat kiinnostavia ja todella lahjakkaita tyyppejä. Tässä on heidän esittelytekstinsä.

Ida ja Jenny ovat molemmat muusikoita, ja melkein opettajia. Molemmilla on juuret bluesissa ja jazzissa, mutta he ovat musiikillisesti kaikkiruokaisia. Jenny on opiskellut Ruotsissa Piteåssa studiomuusikoksi ja pianonopettajaksi. Ida opiskelee parhaillaan Complete Vocal Technique -lauluopettajaksi Kööpenhaminan CVT-instituutissa. Molemmilla on yli kymmenen vuoden kokemus keikkailemisesta ja musiikin opiskelemisesta.

Jenny ja Ida tapasivat Lappväärtin kansanopistolla vuonna 2008, missä opiskelivat musiikkia ja soittivat samassa bändissä. Siellä he perustivat duon ja keikkailivat ympäri Pohjanmaata.

Jenny on keikkaillut ympäri Ruotsia ja jopa maistanut, miltä musiikkimaailma tuntuu Los Angelesissa. He kuvaavat itseään genrebreaking powerduoksi, jossa tunne on tärkeintä! Parhaillaan duo yrittää valloittaa Helsinkiä. Molemmat ovat innoissaan Q-kuoron johtamisesta!

Ida & Jenny -duon seuraava keikka on perjantaina 28.2.2014 klo 19 Indian Summer Vintage Storessa (Vuorikatu 22, Helsinki). Keikka on ikärajaton ja ilmainen. Pääsy tilaan on valitettavasti esteellinen, kauppaan johtaa katutasosta muutama askelma alas.

28.2. keikan FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/210839182444799/
Ida & Jenny -FB-sivu: http://www.facebook.com/idajennyduo/

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s