KLUBIT

Seuraava Utopia-klubi järjestetään 20. elokuuta 2016. 

The next Utopia club in Helsinki will take place in August 20, 2016. Stay tuned!

_____

Suomen ensimmäinen Utopia-klubi pidettiin 12. helmikuuta 2011 klo 18-23 Helsingissä Sörnäisten Rantatiellä Happi-nuorisotilassa. Klubilla esiintyivät Siiri Nordin, Pertti Kurikan Nimipäivät, dj Spelpojke ja Peijakas! dj:t. Muita klubien esiintyjiä ovat olleet mm. Kääpiö, 20 000 Hz, Seksihullut, Kuulokediskossa, Stereotypia, Blast Ones, Rainbowlicker, Prinssit, Iida Umpikuja, Penalty Shot, Zorro Polar, Aslak, Hanna Terävä,  xSpecies Traitorx,  ja Kerjääjät.

Utopia-klubit ovat esteettömiä, alkoholittomia ja ikärajattomia ja tarkoitettu KAIKILLE. Klubit ovat esteettömyyden lisäksi queer-ystävällisiä, ja niissä tullaan noudattamaan turvallisemman tilan politiikkaa.

Keikat ja muu lavaohjelma tulkataan viittomakielelle ja paikalle rakennetaan taktiilinarut näkövammaisille.

Tapahtuma järjestään yhdessä Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen kanssa ja se on ikärajaton ja ilmainen. Paikalla on avustajia huolehtimassa siitä, että kaikki sujuu hyvin. Myös taksien tilaamiseen, kahviossa asioimiseen ja yleensäkin kaikkeen saa tarvittavaa apua.

Jos tarvitset jotain erityistä apua keikalla tai sinulla on jotain muita toiveita tai ideoita illan suhteen, laita sähköpostia osoitteeseen utopiahelsinki@gmail.com.