Utopia ♥ Helsinki Pride 2014

Utopia ♥ Helsinki Pride
pe 27.6. 2014
klo 18-23
Nuorisotila Happi
(Sörnäisten rantatie 31, Helsinki)
*
SEKSIHULLUT
RAINBOWLICKER
*
DJ Prinsissy
DJ Tuhmakakku
*
Feminististä sarjakuvatoimintaa!
*

Image

Utopia-klubi järjestetään jo kolmatta kertaa osana Helsinki Pride -festivaaliohjelmaa. Kesäkuun klubilla on luvassa tinkimätöntä räimettä, kun lavalla koheltavat turboenergiset yhtyeet Seksihullut ja Rainbowlicker. Levymusiikista vastaavat DJ:t Prinsissy ja Tuhmakakku.

Feministinen sarjakuvatoiminta vetää klubin aikana non stop -sarjakuvapajoja, joissa tehdään eri menetelmillä sarjakuvia Helsinki Priden teemaan linkittyvistä sukupuolen ja identiteetin teemoista. Aiempaa sarjiskokemusta ei tarvita, ja ohjaajat jeesaavat tarvittaessa.

Klubilla on myös Free Utopia Shop eli tavaranvaihtopöytä: tuo ylimääräinen mutta kiva tavarasi pöytään vaihtamaan omistajaa ja/tai ota jotain mukaasi.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Kaikki ovat aidosti tervetulleita riippumatta taustasta, sukupuolesta, diagnoosista tai vammasta. Klubi on queer, ikärajaton ja päihteetön.

Klubi halutaan tehdä esteettömäksi, joten lavaohjelma tulkataan viittomakielelle ja paikan päälle rakennetaan lattiataktiilit näkövammaisille. Klubin järjestäjät haluavat taata osallistujille mahdollisimman turvallisen ja viihtyisän tilan.

Utopia Helsinki luo toimintakulttuuria, jossa esteettömyys on olennainen ja itsestäänselvä osa kulttuuritoimintaa. Utopian tapahtumissa kaikkien, siis myös vammaisten, pääsy mukaan taataan asianmukaisesti.

Yhteystiedot:
https://utopiahelsinki.wordpress.com/
https://www.facebook.com/utopiahelsinki
https://www.facebook.com/events/1424729934459192
utopiahelsinki @ gmail.com
http://www.helsinkipride.fi

Jätä kommentti

Kategoria(t): Uncategorized

Jätä kommentti