Tule mukaan Utopia Helsingin dj-kurssille!

Utopia Helsinki järjestää syksyllä 2012 esteettömän, kaikille avoimen ja maksuttoman dj-kurssin.

Kurssi järjestetään tiistaisin klo 18-20 Nuorten toimintakeskus Hapessa (Sörnäisten rantatie 31). Kurssi pidetään kuutena peräkkäisenä tiistaina ensimmäisen kerran ollessa 25.9. ja viimeisen 30.10.

Kurssi alkaa levyjen soittamisen alkeista: tutustutaan eri musiikkityyleihin ja perehdytään dj-kulttuurin historiaan. Aikaisempaa tietämystä tai kokemusta dj-toiminnasta ei tarvita. Dj-harrastus näyttää usein tekniseltä äijäilyltä, mutta Utopian dj-kurssilla pääroolissa on musiikillinen hauskanpito. Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa tanssilattioiden pyörittäjäksi oppimisessa ja käytössä on erikorkuisia pöytiä, jotta jokainen yltää laitteisiin – vaikka pyörätuolista käsin

Vetäjinä ovat pitkän linjan dj:t, mm. RadioHelsingistä tutut Anna Cadia ja Anna S.

Ilmoittautuminen kurssille ei ole pakollista, mutta suotavaa, jotta osaamme suurinpiirtein varautua odotettavaan osallistujamäärään.  Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteeseen: utopiahelsinki@gmail.com                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Voit siis tulla mukaan ekalle kerralle myös ilmoittautumatta. Happi on esteetön tila.  Jos tarvitset jotain ennakkojärjestelyitä, ota rohkeasti yhteyttä. Jos sinulla on tarvetta henkilökohtaiseen avustajaan, niin otathan hänet mukaan!

Mainokset

Jätä kommentti

Kategoria(t): Kurssit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s